Behandlingar

Koppnings massage

Vad är koppning?

Det är en skön, effektiv och skonsam behandling av bindväv, muskulatur och nervvävnad. Behandlingen är ofta smärtfri, men kan kännas i områden där det är spänt. Massagen hjälper till att öka cirkulationen så syre kan transporteras till muskelfibrer och bindväv på cellnivå, samt transportera bort slaggprodukter. Jag använder behandlingen som ett komplement till Klassisk Massage i mina behandlingar. Men ger även enbart koppnings massage om man vill. Forskning visar att bindväven har en mycket större betydelse för hälsa, värk och smärta än vi tidigare trott. Bindväven är en slags väv utan början eller slut som omsluter i princip allt i kroppen – från muskler och skelett, till organ och celler. Om bindväven ”klibbar” ihop och blir inflammerad kan det leda till att vi får svårt att röra oss och att vi får ont. Koppning är en mycket effektiv behandling.

Taktilmassage

Du ligger varmt inbäddad på en massagebänk. Endast den del av kroppen som masseras är framme. Rummet är varmt med dämpad belysning, tända ljus och du får lyssna till lugn avslappnande musik. Massagen är mjuk men ändå kraftfull och följer ett bestämt mönster, där man följer hudens struktur, massage ökar blodflödet och löser därmed också upp muskelspänningar i kroppen. Effekter av taktil massage: 
• Lugn och avslappning • Bättre sömn • Förbättrad mag- och tarmfunktion • Sänkt blodtryck • Mindre stress • Lindring av smärta och ökat immunförsvar • Stärkt kroppsuppfattning • Ökad självkänsla • Bättre koncentration och inlärningsförmåga • Större förmåga till kommunikation • Dämpad ångest Den är också lämplig för dig som har: • Reumatism • Fibromyalgia • Diabetes • Ätstörningar • Haft stroke • Opererats för bröstcancer och demenssjukdomar

Access Bars ®

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor. Frågor vi ställer men som vi aldrig har tid att stanna upp inför. Vi bara kör på i vårt ekorrhjul utan att egentligen lyssna inåt. Det kan handla om oro, lugn, kontroll, kreativitet, , arbete, familj mm Denna behandling leder till en djup avslappning medan ditt huvud får berörs efter ett visst mönster. När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att leva till liv i harmoni med det som händer i livet. Du får tillgång till mer av dig själv. Många upplever att tankebruset tystnar. Det kan leda till bättre sömn. Istället för hinder ser man möjligheter. Du ligger med kläder på mjukt obäddad i filt Behandlingen sker under tystnad.

Energimassage

Den som får behandlingen sitter bekvämt påklädd i en speciell stol framåtlutad med huvudet nedåt vilket gör att sinnena och omgivningen stängs av… Energimassgen lösgör spänningarna i kroppen och gör att du blir piggare och känner dig lättare, en effekt som kan sita i länge. Man kan bli av med eller minska rygg, axel, huvudvärk. Under massagen går man igenom, rygg, axlar, nacke, huvud, armar och händer.

Kombinations behandling

En kombination är väldigt populär då den både går på muskler på rygg, axlar och nacke. Medan Access bars ger dig djupavslappning. Få vardagens brus av tankar och känslor att stanna av. Du får ett lugn i tanke och känsla. 30 min klassisk massage rygg, axlar och nacke 30 min Access bars 650kr för 60 min Klassisk massage Svensk klassisk massage är en avslappnande, men även behandlande massage som går djupare ner i musklerna. Massagens primära effekt är att lösa upp spänningar, syresätta och öka rörligheten. Perfekt om du är spänd i rygg och nacke. Access Bars ® Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor. Frågor vi ställer men som vi aldrig har tid att stanna upp inför. Vi bara kör på i vårt ekorrhjul utan att egentligen lyssna inåt. Det kan handla om oro, lugn, kontroll, kreativitet, , arbete, familj mm Denna behandling leder till en djup avslappning medan ditt huvud får berörs efter ett visst mönster. När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att leva till liv i harmoni med det som händer i livet. Du får tillgång till mer av dig själv. Många upplever att tankebruset tystnar. Det kan leda till bättre sömn. Istället för hinder ser man möjligheter. Du ligger med kläder på mjukt obäddad i filt Behandlingen sker under tystnad.

Annettes Helhetsbehandling

Den här behandlingen har jag utformat för att varje människa är unik och behöver läkas på olika sätt och olika plan. Jag blandar min behandling med Taktilmassage, Klassisk massage och Access bars, akupressur. Taktilmassage på benen för cirkulationen , klassisk massage på rygg och nacke där ofta spänningarna sitter. Access bars massage och punkter på huvudet för avslappning och få en djupavslappning i tanke och stress. Taktilmassage på armar och händer ända ut i fingertopparna. Taktilmassage på benen och avslutar med en skön fotmassage. Jag tycker den här behandlingen är så pass bra och heltäckande för mångas behov. Att jag sänker denna behandling 100kr för 1 timme. för fler ska kunna unna sig den och eventuellt på regelbundet (rekommendation 1 gång i månaden) var 3:dje vecka första 3 tillfällena.